TECNOLOGIES EMERGENTS

 ¿QUÈ PROPOSEM?

Hola a tots i totes,

Hem estat treballant durant aquestes setmanes per poder el·laborar, com bé vaig explicar el el post anterior, el nostre recurs amb Realitat Augmentada. 

Per a nosaltres, era fonamental que el recurs que utilitzàrem, es pugués implementar sense problemes a qualsevol escola que ho desitjara. És per això que vam estra pensant durant molt de temps, com fer-ho.

Finalment, vam decidir utlitzar una tablet, recurs del qual disposen totes les escoles de la Comunitat Valenciana en l'actualitat, que estaria sempre a la biblioteca del col·legi i apartir de la qual els xiquets podrien veure els personatges i els comentaris dels seus companys en 3D.  


I com ho farem? Ací vos deixe un video que hem el·laborat i que ho explica de manera clara i concisa, espere que vos agrade.



Vos ha agradat? Aquest treball ens ha portat molta feina, però ens hem quedat molt satisfetes amb el resultat final.  Pensem que hem pogut aprofitar una aplicació que ens oferia molts recursos i l'hem adaptat a les necessitats del nostre projecte. Poc a poc i mentre el nostre projecte va cobrant forma, pensem que estem una mica més aprop d'aconseguir el que ens vàrem proposar fa moltes setmanes enrere "Despertar la curiositat dels xiquets per la lectura mentre guadeixen de l'experiència"

Cada dia estem una miqueta més prop de desenvolupar per complet el nostre Projecte Final, que de segur, no us decepcionarà.

Ens vegem prompte, 

Ana.

Links d'interés

https://youtu.be/VkD1Zwb8ruM 

https://youtu.be/JFhtu97X1ik 

Imatge:

https://images.app.goo.gl/dzztB8SUHfo7SdLL6 

Comentarios

Entradas populares