TECNOLOGIES EMERGENTS


Hola a tots i totes,

Avuí hem estat pensant com podríem enriquir el nostre projecte final amb la incorporació d'un recurs de realitat augmentada. Se'ns han ocorregut moltes idees però hi hagut una que ens ha semblat bastant interessant. 


Com bé sabeu i com bé he explicat en el post anterior volem que els xiquets estiguen motivats a llegir.  Pensem que el primer pas perquè un xiquet decidisca començar a llegir més és que la biblioteca deixe de ser la zona avorrida de l'escola. És per això que hem pensat en crear un biblioteca molt més dinàmica i atractiva per als xiquets on la biblioteca s'òmpliga de vida digital.

Així doncs i com be diu Rocio Ortiz (2012) la RA resulta molt atractiva visualment i ofereix una nova manera de veure les imatges dels contes, reforçant l'aprenentatge i incrementat la motivació dels alumnes.

Per fer-ho utilitzarem l'app Assemblr una app de realitat augmentada que permet portar a la realitat una infinitat de recursos 3D. Com bé es pot veure en el següent vídeo:




COM LA UTILITZAREM? MIRA LA SEGÜENT PRESENTACIÓ

ASSEMBLR de Ana Vilabro

Espere que vos haja agradat la idea, continuarem treballant i vos mostraré el resultat final

Ens vejem prompte,

Ana 

Referències:


Ortiz, R. R. (2012). Possibilitats de la realitat augmentada en educació. Tendències emergents en educació amb TIC. Barcelona: Espiral, pàg. 175-197.


Enllaços d'interés:

https://www.canva.com/design/DAEcOGGfeXo/view?utm_content=DAEcOGGfeXo&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink 
https://youtu.be/H8ij8a0HdC8 

Comentarios

Entradas populares