PROJECTE TIC FINAL

 FOMENTEM LA LECTURA

Hola a tots i totes,

Després de moltes setmanes i molt d'esforç estem molt contentes amb el resultat final del nostre Projecte Tic.  


Aquest és el resultat final del que va començar sent un repte per a nosaltres. Després d'haver realitzat els distints treballs i amb el Projecte Tic ja ha acabat, m'agradaria compartir amb voslatres la meua opinió sobre el treball que hem realitzat durant l'assignatura. 

Pense que més que vam tardar en escollir la temàtica sobre la que aniria la Webquest el primer dia que se'ns va plantetjar, haver parat a reflexionar sobre quina temàtica volíem treballar al llarg de tota l'assignatura va ser una gran decisió. 

D'aquesta manera, hem anat desenvolupant elements que s'han pogut integrar sense cap problma en el treball final. És a dir, totes les pràctiques que hem realitzat tenen una cohesió i ens serveixen per a donar-li forma al Projecte TIC. 

Començant per la Webqüest per fer que els alumnes pugueren crear el seu llibre digital canviant-li el final a un conte i incloent al seu propi avatar amb veu.



Passant per la Pràctica de Tecnologies Emergents, on vam fer més atractiva la biblioteca del col·legi fent que els personatges dels llibres "cobraren vida", virtual és clar, i incloent a més els comentaris dels companys.


Acabant en la integració d'ambdós elements per motivar als xiquets a llegir més, incloent en aquest procés un canal de YouTube que eliminarà els exàmens de lectura i servirà de plataforma per compartir les seues opinions sobre els llibres que lligen.

Espere que vos agrade el resultat final que amb tanta il·lusió hem preparat! 

Ací acaba l'experiència, ha sigut un plaer! 

Fins sempre,

Ana

Enllaços d'interés:

Webqüest:

https://youtu.be/JRwwu8GoyiI 

https://sites.google.com/view/descobrim-un-nou-mon/inici?authuser=0 

Tecnologies emergents:

https://youtu.be/VkD1Zwb8ruM 

https://youtu.be/JFhtu97X1ik 

Treball final

https://youtu.be/0MTVoNgn2LM 



Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares