DESENVOLUPAMENT D'UNA WEBQUEST

DESCOBRIM UN NOU MÓN

Hola a tots i totes,

En les darreres sessions hem estat treballant per aconseguir que la nostra Webquest fora atractiva per als xiquets, que a més a més s'adaptara als continguts del Currículum i que les tasques que es desenvoluparen s'adaptaren al nivell de dificultat que xiquets de 6é de Primària poden assumir.

Així doncs hem decidit que foren els personatges del llibre en el que es basa la Webquest: Txano i Óscar, els qui la presenten i acompanyen als xiquets al llarg de tota la Web.


A més hem estat pensant quina podria ser el producte que els xiquets poden aconseguir després de fer les tasques de la Webquest. Ens ha costat pensar-ho i dissenyar-ne un que es puguera el·laborar de manera senzilla i seguint unes tasques. Així doncs de pensar se'ns ha ocurrit que els xiquets hauran de canviar el final de la història donant-los la oportunitat de crear el seu propi avatar i posant-li veu per finalment crear un llibre digital.

És per això que ens hem posat a desenvolupar les tasques, fent que siguen Txano i ósca els que expliquen als xiquets que han de fer en cada tasca i oferint-los tots els recursos necessaris per fer-ho.  Hem decidit anomenar REPTES a les 4 tasques per tal que siga més cridaner i interessant per als xiquets.







D'aquesta manera i poc a poc hem anat el·laborant els distints reptes, tenint sempre present que foren tasques que els xiquets entenguen i que estiguen explicades de manera clara i senzilla per a que els xiquets puguen fer-les. 

S'hem esforçat molt per tal de crear els personatges amb la seua explicació dins d'un globus de còmic amb lletra i després insertar-los en la Web, a més de insertar els recursos per als xiquets dins de cofres que redirigeixen a les pàgines que han d'utilitzar, però ha valgut la pena perquè el resultat final és atractiu i hem aconseguit allò que ens vam porposar.

Ens vegem prompte,

Ana

Links d'interés:

https://sites.google.com/view/descobrim-un-nou-mon/inici?authuser=0 


Comentarios

Entradas populares