PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA WEBQUEST

Hola a tots i totes,

Avuí hem presentat la nostra Webquest i hem vist el resultat final de les Webquest que han el·laborat els nostres companys. 

Hem decidit presentar la nostra Webquest mitjançant un Mentimeter que ens permet rebre les opinions dels nostres companys en directe i poder interactuar d'una manera bastant directa amb ells tenint en compte les seues respostes. A més hem el·laborat un vídeo que explica i mostra la nostra Web i que vos mostre a continuació:


Ens hem esforçat i estem satisfetes amb el resultat de la nostra Webquest. Què penseu vosaltres?

Com podreu veure tractar d'incentivar la lectura no és una tasca fàcil. És per això que en aquesta Webquest volem despertar en els alumnes eixa curiositat per llegir. Així doncs i com bé afirmen Francis Delhi i Francisca Peña (2014), volem que els xiquets se n’adonen que lectura els pot transportar a un nou món mitjançant el qual poden descubrir-se a ells mateixa i a partir del qual poden imaginar i crear les seues pròpies històries. Com bé els explicava Óscar en la Tasca de la Web.


Mes que ens va costar una mica començar i acotar el tema i les tasques a realitzar, pense que és un recurs que pot ser molt atractiu per als nostres alumnes i amb el qual es pot treballar després a les escoles de manera conjunta.

M'ha agradat molt el resultat final i espere poder-ne desenvolpar més en un futur per a emprar-les amb els meus alumnes.

Ens vegem prompte!

Ana


Referències:

Barboza, F. D., & Peña, F. J. (2014). El problema de la enseñanza de la lectura en educación primaria. Educere, 18(59), 133-142.

Links d'interés:

https://www.redalyc.org/pdf/356/35631103015.pdf 

https://youtu.be/JRwwu8GoyiI 

Comentarios

  1. M'ha agradat molt aquesta webquest! Fomenta la lectura d'una manera dinàmica.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ana! Estic d'acord. La teva webquest fomenta la lectura d'una manera molt motivadora e interessant. Un treball molt creatiu. Enhorabona!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares